Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL!! Πώς Γερμανοί «θησαυρίζουν» "βαφτίζοντας" τα τυριά τους φέτα! ( ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ )



Από το Myopia TV.... Γερμανία,Ολλανδία,Δανία,Αυστραλία,Ταϊλάνδη παραπλανούν το αγοραστικό κοινό χρησιμοποιώντας τις λέξεις ελληνική φέτα και ελληνικό γιαούρτι.....



Συγκεκριμένα, γαλακτοβιομηχανία από την Αυστραλία, που παράγει γιαούρτι, αν και αναφέρει ότι πρόκειται για ελληνικού τύπου (greek style yogurt), προβάλλει με μεγάλα γράμματα την ελληνική (greek) καταγωγή του προϊόντος τόσο στην συσκευασία του όσο και στην διαφημιστική του καμπάνια του, παραπλανώντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για γιαούρτι Αυστραλίας. 

Μάλιστα στην αγορά της Ταϊλάνδης το συγκεκριμένο γιαούρτι κάνει πάταγο όντας πρώτο σε πωλήσεις και φιγουράροντας στα ράφια των καλύτερων και μεγαλύτερων σούπερ μάρκετ της χώρας. Ξεγελούν λοιπόν τον κόσμο οι Αυστραλοί και πουλούν το αυστραλιανό γιαούρτι δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για ελληνικό. Κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο, καθώς το ελληνικό ή ελληνικού τύπου γιαούρτι έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια χάρη και στις πολυπληθείς ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν τα οφέλη που έχει στην υγεία, αποφέροντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων σε όσες εταιρείες το παράγουν.
Επίσης, και η ελληνική φέτα, παρ' όλο που έχει κατοχυρωμένο όνομα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δυστυχώς εταιρίες εξωτερικού συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την ονομασία αυτή πουλώντας τυρί ως ελληνική φέτα.Ακόμα και στο lidl Μιλάνου υπάρχει συσκευασία τυριού με όνομα ελληνική φέτα ενώ παράγεται στην Γερμανία!!!!



Επίσης και γιαούρτι ελληνικό από Γερμανία πωλείται στο Lidl!!!!!!
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα από Lidl Μιλάνου δεν πωλούνται στην Ελλάδα!!! Για ευνόητους λόγους...
Τι κάνουν τα εμπορικά τμήματα των πρεσβειών μας στις χώρες αυτές??? Έχουν κάνει κάποιες ενέργειες να αποκαλυφθεί η απάτη αυτή???



Δεν υπάρχουν σχόλια: