Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ...ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!!



Στις 3 Αυγούστου 2013 έφθασε στο Κίεβο, ο πολύπειρος Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey R. Pyatt, με σκοπό την ανάληψη επίσημων καθηκόντων, ως ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία......



3 χρόνια μετά, όταν στο Κίεβο της Ουκρανίας αρχίζουν να διοργανώνονται μέσω των SOCIAL MEDIA «ειρηνικές» διαδηλώσεις με σύνθημα «Γιαννουκόβιτς Παραιτήσου»!!! Ο Geoffrey R. Pyatt συνεπικουρούμενος από κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οργάνωσε όλο το σχέδιο για την πτώση της Κυβέρνησης Γιαννουκόβιτς.Τα συνθήματα συγκεκριμένα! «Γιανουκόβιτς Παραιτήσου», «Η Ουκρανία ανήκει στην Ευρώπη», «Τέλος στην Οικονομική Εξαθλίωση», «Αλλαγή Πολιτικής Τώρα»….

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;


Στην πλατεία Μαϊντάν στήνονται οδοφράγματα, ξένοι μισθοφόροι και πράκτορες οργανώνουν την αντί-κυβερνητική εξέγερση, στο παιχνίδι μπαίνει και η Εκκλησία. Διοργανώνονται βραδιές προσευχής για την Ουκρανία, Παπικοί, Ουνίτες και «Ορθόδοξοι» του «Πατριαρχείου Κιέβου», όλοι σε μία σκηνή που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατείας Μαϊντάν, προσεύχονται για την Ελευθερία της Ουκρανίας από την «κακιά» Ρωσία και τον «Δικτάτορα» Γιαννουκόβιτς. Θλιβερά επεισόδια, φωτιά, καταστροφές, αίμα παντού, πλέον των 100 νεκρών….

Την επανάσταση πλατείας Μαϊντάν την υποστήριξαν οι Δυτικές περιοχές της Ουκρανίας (οι Ουνίτες), ενώ οι Ανατολικές Περιφέρειες όχι. Τα αποτελέσματα, γνωστά…

Ερχόμαστε στην Ελλάδα του 2016!!!

Μάϊος 2016, η Αμερικανική Κυβέρνηση αποφασίζει τον διορισμό νέου Πρέσβη στην Ελλάδα. Ποιος αλήθεια είναι; Μα….ποιος άλλος από τον Geoffrey R. Pyatt!!!

Άμεσα, διοργανώνεται στην Ελλάδα, από τα SOCIAL MEDIA «ειρηνικό» κίνημα με σύνθημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Κάποιοι θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι Ουκρανία. Κάποιοι επιβουλεύονται το μέλλον της Ελλάδας. Κάποιοι οδηγούν τον Έλληνα στην απόλυτη καταστροφή.


Δέν είμαστε και ούτε θα γίνουμε Ουκρανία!!!

Αδέρφια δεν είμαστε Ουκρανοί έχουμε Ιστορία που μας πάει χιλιάδες χρόνια πίσω , έχουμε δοκιμάσει στο πετσί μας την αγάπη των ξένων "φίλων". Δεν στηρίζουμε κινήσεις και κινήματα χωρίς ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις , δεν γινόμαστε πρόβατα στα χέρια των λύκων της Ευρώπης και της Αμερικής ...

Κανείς μας δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να ακολουθούμε χωρίς κριτική όποιον απλά μας φωνάζει ένα "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ"


Όχι στους ξενέρωτους που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι απολιτικοί ενώ μέχρι χτες στήριξαν ΟΛΑ τα ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...ΠΟΤΑΜΙΑ ...ΠΑΣΟΚ..και  ΝΔουληδες...!!!

Αν είναι κάποιοι να παραιτηθούν τότε θέλουμε ΟΛΟΙ και οι 300 να φύγουν από το μέγαρο της Βουλής... το οποίο απλά κατέχουν παράνομα θέσεις εξουσίας που δεν τους δόθηκε αλλά την άρπαξαν με απάτες και κομπίνες ...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: